Bolig

Vær sikker på at få lavet et nyt tag af kvalitet

Sidder du og tænker over at bygge et nyt tag, så er der en del man skal tage højde for. Det kan være alt fra hvilken udbyder, pris, om det skal være hele taget eller kun skaderne der skal repareres med mere. Men der er også andre ting der spiller ind. Der findes for eksempel en del lovkrav på området, som man skal overholde, hvilket nu vil blive gennemgået:

Inden man går i gang med at bygge nyt tag, så skal man først kigge i Bygningsreglementet, som bliver udgivet af erhvervs- og Byggestyrelsen, hvor man kan se de gældende krav omkring dét at renovere eller nybygge sit tag. I lokalplaner kan man finde ud af om der gælder særlige regler for lige præcis dit hus, og også om det er fredet for eksempel. I Bygningsreglementet så står der at et tag, og i særdeleshed et nyt tag, skal kunne modstå vind og være grundigt gjort fast til resten af huset.

Ydermere så står der at et nyt tag skal opfylde de krav der er til varmeisolering og ventilering. Det skal også være sikret mod fugtskader og kunne modstå brand.

Det er vigtigt man overholder disse krav, da der efterfølgende kan skabes yderligere komplikationer, eksempelvis med et forsikringsselskab. Derfor skal man aldrig vælge sort arbejde, da man jo ingen garanti har for det arbejde der udføres. Hældningen på et nyt tag skal være på mere end 2,5 cm pr. meter, hvilket svarer til en hældning på 2,5 %. Grunden til at der skal være en hældning, er at smeltevand og regn kan løbe fra med en hastighed så hurtigt, at der ikke kommer fugtskader. Tagryggen på det nye tag må ikke være højere end 8,5 meter over jorden på et almindeligt parcelhus, men hvis der er andre regler på dit hus, så kontrollerer man det i lokalplanen.

Når du skal lægge et nyt tag er det vigtigt, at du undersøger markedet meget grundigt i forhold til priser og anmeldelser på firmaet. Der kan være flere hundrede tusinder kroner at spare, ved at sætte sig ind i tingene. Mange håndværkere går ud fra, at du ikke ved noget om at lægge et nyt tag, så vær varsom, idet de hurtigt kan snyde dig! Men med Comparas hjælp, skal du ikke bekymre dig mere. Du vil med sikkerhed altid få det du ønsker, uden at der kommer uforventede regninger.

læg nyt tag med comparaCompara har mange års erfaring inden for påsætning af tag, uanset hvilket tag det drejer sig om. Det har derfor ingen betydning om du har et ståltag, tegltag, eternittag, betontagsten med mere. For hvis du har behov for hjælp, så vil Compara være der for dig. Du slipper derfor for frustrationer og byggerod, da Compara er et effektivt firma, der ligeledes fjerner al rod efter sig. Det kan derfor varmt anbefales at benytte sig af Compara.

Hvis du er interesseret i et nyt tag, skal du blot besøge hjemmesiden, hvor du heraf kan få gode råd. Du kan enten ringe eller blot skrive dine oplysninger, hvor du vil få tilsendt deres nyhedsbrev. Det er vældig nyttigt, idet der står alt fra vedligeholdelse til pris. Hvis du hellere vil telefonisk, kan du skrive dit nummer og du vil blive ringet op af en tagekspert. Heraf er der ingen dumme spørgsmål. Compara prioriterer kunderne enormt højt, så du vil altid føle dig ordentligt behandlet efter du har takket ja til Comparas hjælp.  Hvis du ligeledes er interesseret i hvor høj prisen på et nyt tag, kan du også søge hjælp via deres hjemmeside. Her kan du vælge hvilket tag det drejer sig om og skrive antallet af m2, hvor der derefter bliver udregnet en pris.

Det er simpelt og smart med Comparas hjælp!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Powered by: