sundhed

Traumeel, det mest effektive smertelindrende middel

TraumeelGelen Traumeel, der inden for de seneste par år er blevet et mere og mere populært produkt mod muskelsmerter inden for sportsverdenen, er spækket med gode, naturlige ingredienser. Normalt kender man ikke til det indhold, der står under ingredienslisten på cremer og gels, men i Traumeels tilfælde vil du kende til flere af de gode, naturlige ingredienser.

For eksempel indeholder Traumeel de homøopatiske og 100 % naturlige ingredienser: Arnika, calendula, troldenød, echinacea, kamille, tusindfryd, perikon, røllike, stormhat, galnebær og svovlblomme.

Traumeel indeholder

For at give dig et indblik i, hvad de forskellige ingredienser i Traumeel nærmere er, får du her en introduktion:

Arnica

Traumeel indeholder blomsten Arnica, der stammer fra solsikkefamilien, og indeholder helenalin, der virker antiinflammatorisk på især blå mærker.

Calendula

Traumeel indeholder også calendula, eller på dansk morgenfrue, der medicinsk har mange gode virkninger. Blandt andet virker det effektivt mod betændte lymfekirtler og i det hele taget mod betændelse både ud- og indvortes.

Troldnød

Der er også troldnød i Traumeel. Troldnød har rent medicinsk har planten haft stor betydning i behandlingen af betændelsestilstande. Det blev blandt andet brugt af de nordamerikanske indianere.

Echinacea

Traumeel indeholder også det populære Echinacea, der ofte bruges som styrkelse af immunforsvaret. Echinacea indeholder det aktive polysakkarid, der øger fjernelsen af fremmede partikler og som stimulerer produktionen af cytokinerne interleukin-1, interleukin-6 og tumornekrosefaktor.

Kamille

Også Kamille er der i Traumeel. Kamille er ofte brugt i naturmedicin på rund af dens effektive virkning til sårrensning, øjenbadning, mundskylning og som en mild sovemedicin.

Tusindfryd

Der er ligeledes tusindfryd i Traumeel, da det virker særlig godt mod betændelse, for eksempel i musklerne.

Perikon

Traumeel har også et indhold af perikon, der oftest bruges mod deppresioner og modløshed, men som også har en effektiv virkning mod helvedesild.

Røllike

Også røllike vil du finde i Traumeel, da det virker effektivt i behandlingen af sår og inflamationer.

Stormhat og Galnebær

Også stormhat og galnebær virker i Traumeel som smertestillende ingredienser.

Svovlblomme

Sidst men ikke mindst indeholder Traumeel svovlblomme, der virker lindrende mod imfalammationer og udslæt.

Alt i alt indeholder Traumeel altså en overflod af skønne, naturlige ingredienser, og du finder ikke et andet naturprodukt, der på samme måde virker lindrende mod sportsskader.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Powered by: