Uncategorized

TMC Telemarketing opnår flotte resultater

TMC-Telemarketing-logoTMC Telemarketing i Horsens er nu på 13. år stadig blandt de førende telemarketingfirmaer i Danmark, og ikke uden grund. Siden dag ét har TMC Telemarketing haft Torben Larsen som administrerende direktør i firmaet, hvilket er én af grundene til de flotte resultater, som TMC Telemarketing gennem tiderne har opnået.

Målet for TMC Telemarketing har fra dag ét været at gøre en mærkbar forskel for deres kunder, og de har derfor i årenes løb haft en bred, fast skare af store kunder inden for transport, it, forsikring, medicinal og print, for hvem de har ydet kompetent service. For en lang række børsnoterede selskaber er TMC Telemarketing blevet den faste leverandør af kompetent og resultatgivende telemarketing.

TMC Telemarketing i tal og resultater

TMC Telemarketing kan skrive mange flotte resultater på tavlen, og de er blandt andet kendt for:

  • At have leveret godt 93.000 møder til virksomhed – alle med salgspotentiale.
  • At have håndteret næsten 180.000 indgående kundekald på deres profesionelle in-bound anlæg.
  • At have udvikler kurser i telemarketing, der skaber succes og salg med ROI på helt op til 200.
  • I løbet af blot det sidste år, at have bistået mere end 10 børsnoterede selskaber.

Derudover har TMC Telemarketing brugt deres ekspertise inden for data til selv at have udviklet det registrerede varemærke og databaseværktøj www.kantinedatabasen.dk, der er en database, der repræsenterer mere en 1.100.000 ugentlige menuer fra cafeer, hoteller, konferencecentre, restauranter, produktions- og modtagekøkkener i landets storkommuner samt produktions- og modtagekøkkener på landets hospitaler/sygehuse.

TMC Telemarketings kapacitet

Der er en god grund til, at TMC Telemarketing opnår så flotte resultater – de fører både kapacitet og på professionalitet hos de ansatte. Hvert år foretager TMC Telemarketing mere end 300.000 opkald for deres portefølje af både små, store og børsnoterede kunder.

  • TMC Telemarketing har afviklet mere end 180.000 indgående kundeopkald på deres in-boundanlæg.
  • TMC Telemarketing har 30 computerarbejdspladser sat op i netværk med både e-mail og webopsætning.
  • TMC Telemarketing arbejder med en effektiv backup og fjernbackup via nettet.
  • TMC Telemarketing har altid mulighed for at udvide deres bestående lokaler, hvis behovet er der.

TMC Telemarketing har tilfredse kunder

Som resultat af TMC Telemarketings ekspertise, kapacitet og resultater, opnår de selvfølgelig også god feedback fra deres brede portefølje af kunder. Gennemgående omhandler de gode anmeldelser fra TMC Telemarketings kunder, at de er steget markant i salg efter deres samarbejde med TMC Telemarketing, samt at de har kunnet se hurtigere resultater end før.

Følg TMC Telemarketing  på de sociale medier

Har TMC Telemarketing vækket din nysgerrighed, så følg med, når de opdaterer dig om deres arbejde og resultater på deres sociale medier:

Google+

LinkedIn

Facebook

Twitter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Powered by: