Jobsøgning

Få et mere spændende CV som Emil Raun fra Varda

Har du svært ved at blive taget seriøst af de virksomheder du sender ansøgninger til? Den manglende seriøsitet skyldes højst sandsynligt, at dit CV ikke er godt og spændende nok.

I denne artikel får du nogle gode råd til et meget mere spændende CV, der bliver lagt mærke til af ansættelsesmedarbejderne.

Gør som Emil Raun og find et spændende studiejob

Emil Raun fra Varda ApS Jobservice har et yderst spændende CV. Dette spændende CV skyldes især, at han under sin studietid arbejdede i Givskud løvepark. Givskud løvepark er en zoologisk have, der er placeret i Jylland.

Emil Raun arbejdede som sagt i Givskud løvepark, og det er uden tvivl noget folk vil kigge nærmere på, når de læser et CV. Emil stod ikke blot for at tage imod billetter fra gæsterne. Han var faktisk helt tæt på dyrene. Han har bl.a. dresseret et næsehorn, så han kunne ride på den uden at blive smidt af. Derudover kunne han også kalde den til sig, hvilket er en kæmpe præstation i sig selv.

Det kan i den grad anbefales at gøre som Emil Raun, hvis du gerne vil have et mere spændende CV.

Tag en række relevante kursuser

Det er en super god ide at opgradere dit CV med en række relevante kursuser. Det kan bl.a. være IT-kursuser, pædagogiske kursuser osv. Når du vælger kursus, så er det meget vigtigt, at det du vælger har en sammenhæng med det job du ønsker at søge.

Det nytter ikke noget at tage et tømrerkursus, hvis du søger en kontorstilling. Jo større en relevans det har, jo bedre og større er chancerne for, at du får et godt job.

Snak med en coach

Det kan i mange tilfælde være en god ide at tage en snak med en coach om dit CV. En coach kan guide dig til et mere spændende CV og få dig til at fokusere på dine absolut bedste kompetencer.

Følg Emil Raun fra Varda ApSGoogle+, Twitter og Kommunikationsforum.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Powered by: