Boligindretning

Oplys hjemmet med LED strips!

Jeg elsker lys, og det påvirker mit humør utroligt meget, hvis det er gråvejr, eller jeg opholder mig i et mørkt rum, hvor lyset ikke er tændt. Derfor har jeg indrettet mit hjem således, at der altid er lys tændt i alle rum, og det har gjort med LED strips for at spare på strømmen. Det er jo ikke helt billigt at have lys tændt alle døgnets 24 timer, men med LED lys kan man skære en stor del af strømregningen væk.

Som I måske kan gætte jer til, så har det krævet en del LED strips og en masse timer at sætte dem op i alle boligens rum, men i dag kan jeg se resultatet af mit arbejde, og jeg skal være ærlig og indrømme, at det virkelig var en god ide, jeg fik der.

Har du det ligesom mig, og har du brug for lys omkring dig, så kan jeg varmt anbefale dig at købe LED strips og sætte dem op forskellige steder i hjemmet. Jeg har blandt andet sat mine op langt skabe og hylder og bag TV’et.

LED strip

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Powered by: