Skønhed

Øjencreme – Sådan

Rigtigt mange mennesker i tvivl om, hvornår og hvordan de bør anvende øjencreme, og hvilken en det skal være, når de så har truffet beslutningen. Er du også blandt de forvirrede, så læs videre, for her kommer nemlig en lille lyn-guide i øjencreme.

Noget af det mest grundlæggende som folk er i tvivl om er, hvordan de skal begynde at bruge øjencreme. Det er individuelt, hvornår man bør tage øjencreme i brug, men generelt bør man starte, når man er omkring 25 år gammel, for det er vigtigt at gå i gang med at bruge øjencreme, før man får problemer. Forebyggelse er altid mere effektivt en genoprettelse. Sådan er det bare. Før du når 15-årsalderen er dine dag- og natcremer nok til at fugte huden.

En anden ting, som folk tit er tvivl om, er hvilken type af øjencreme de skal bruge. Der findes nemlig både gels og cremer. Det er dine behov og din alder, som er afgørende, når du skal finde ud af, om du skal gå efter en creme eller en gel, når du skal vælge øjenpleje. Har du problemer med hævede øjne eller mørke rander, så er det en gel, som du skal have fat i. Er problemerne derimod rynker eller slap og/eller tør hud, så skal du finde en god øjencreme. Er du stadig ikke sikker? Så kan man generelt siger, at man indtil man når en alder på 35-40 som regel vil kunne klare sig med en gel. Herefter skal der øjencreme til.

Her kommer til sidst lidt om anvendelsen. Du kan faktisk selv vælge, om du ønsker at bruge din øjencreme om natten eller om dagen. Det er helt op til dig selv. Dog kan det gøre det besværligt at putte make-up på, hvis man har meget fedtet/cremet hud, men du skal finde ud af, hvad der passer netop dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Powered by: