Uncategorized

Nupo-slankekur – Godt i gang

Mange af os har en drøm om at smide de overflødige kg, og kan man lykkes med sådan et mål – Ja, så er det helt sikkert en vej til et bedre liv. Læg mærke til, at fokus er på at opnå sine sunde mål, ikke på et skønhedsideal eller lignede. Det er vigtigt, at du er klar, når og hvis du skal på slankekur. Og så er det vigtigt, at du ikke går på kur, hvis du egentlig slet ikke trænger til det. Det vil vi meget gerne så fast en gang for alle!

Nupo lover os, at vi kan tabe op til 2 kg om ugen, og det er mest effektivt, hvis du går ’all in’ og lever udelukkende af Nupo i løbet af de første to uger af din kur.

nupo slankekur

Du skal drikker seks glas Nupo om dagen, og du vil allerede efter 2 til 3 dage begynde at føle dig mæt. Med denne anbefalede dosis af Nupo kickstarter du din slankekur ved kun at indtage 600 kalorier om dagen. Dette gør en Nupo slankekur til en såkaldt VLCD, også kaldet en ’Vary Low Calorie Diet).

Husk, at du skal drikke masser af vand, når du er på slankekur med Nupo. Gerne 2 til 3 liter dagligt. Du kan også drikke kaffe, te, eller diverse sukkerfri læskedrikke.

Bliver du meget lækkesulten, så kan dette ofte afhjælpes ved at børste tænder. Det er desuden en god måde, at holde gang i tandkødet, så længe du ikke tygger din mad.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Powered by: