Boligindretning

Lækre lyspærer

lys-pærerLyspærer findes i flere smukke varianter, der kan pryde din væg og skinne som en sol. Du kan fx få dem som halogenpærer, LED-pærer og lysstofrør. Hvilke du bruger, afhænger af sammenhæng og sted. Her får du lidt inspiration til at købe din næste lyspære.

Stærke lyspærer

Hvis du ønsker massivt lys i køkkenet eller lignende, kan et lysstofrør være en god idé. De giver et meget stærkt lys og fremhæver rummet, så du virkelig kan se, hvad du laver ned til mindste detalje. Lysstofrør giver rummet et industrielt og råt look. Hvis du vælger denne løsning, slipper du for at investere i en lampeskærm, for et lysstofrør fungerer både som lyspære og lampe i en og samme konstruktion. Det er en funktionel og effektiv kilde til lys.

Hyggelige lyspærer

Der er intet så hyggeligt og samtidig effektivt som LED-pærer. De giver ikke blot ro og dæmpet belysning, men er også perfekte i en krog eller på badeværelset. De har den fordel, at de holder længere end almindelige lyspærer, så de er en både afdæmpet og god lysende løsning. LED-pærer kan fungere som spotlights, og de er yderst effektive, så de er en god og skinnende investering, når du vælger pære.

Økonomiske lyspærer

Lyspærer kan også være sparepærer. Kend dem på den aflange og sammensatte form af rør. De er gode for pengepungen og de lyser op i landskabet. En sparepære holder også længere end en såkaldt almindelig pære, og er derfor et godt og økonomisk valg. Sparepærer er blevet mere og mere udbredte i de danske hjem, og du finder helt sikkert et hjem for en af dem i din bolig.

Halogen lyspærer

Halogenpærer er pæne at se på, og har samme form som frugten pære. De indeholder halogen og lyser derfor en smule anderledes end eksempelvis sparepærer og lysstofrør. De lyser op i landskabet, skinner dæmpet og smukt, og de fungerer overalt i dit smukke og hyggelige hjem. Halogenpærer er i familie med gode gamle glødelamper, som har en glødetråd i en glaskolbe, som leder elektricitet. De er ikke så stærke i det som eksempelvis lysstofrør og LED-pærer, men de er hyggelige at se på. Og hygge bør man aldrig gå på kompromis med. Der er masser af muligheder for at finde nogle gode og smukke lysende løsninger til dit eget hjem. Find de lyspærer, som passer til dig og dit hjem. Køb dem fx online.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Powered by: