Bolig Låsesmed

Låsesmeden som dækker hele københavnsområdet

LåsesmedI den seneste måned har jeg fået helt nyt bekendtskab i form af min nye favorit låsesmed. Første gang jeg fik bekendtskab af min nye favorit låsesmed var i forbindelse med at jeg skulle have monteret et sikkerhedsgitter på min butik i amager.

Derfor valgte jeg at ringe til den lokale låsesmed for at få monteret et sikkerhedsgitter, eftersom det nu om dage er en basal nødvendighed for alle butikker, der gerne vil undgå indbrud i deres butik. Da min lokale låsesmed ankom til min butik i amager, og havde fået monteret mit sikkerhedsgitter, anbefalede han mig også at få monteret rudesikringsfilm på mine vinduer, da det ville forstærke mine vinduer betragteligt. Og dermed gøre det væsentligt svære for indbrudstyve at smadre glasset på mine vinduer, eftersom rudesikringsfilmen er en fuldstændig transparent film, som besværliggør at smadre ruden. Jeg valgte at følge min låsesmeds anbefaling, og fik derfor monteret en rudesikringsfilm på mine vinduer.

En masse gode anbefalinger fra min låsesmed

Derfor var jeg meget glad for at jeg nu havde sikret min butik i amager væsentligt mere, og derfor nu kunne føle mig mere sikker. Jeg takkede mange gange min låsesmed for hans gode arbejde, og spurgte ham om han ikke også kunne komme forbi min bolig på nørrebro, hvor jeg gerne ville have installeret en tyverialarm, da jeg snart skulle på rejse til London i 14 dages tid, og derfor gerne ville have sikret min lejlighed inden jeg tog af sted. Hvilket min låsesmed selvfølgelig indvilliget i, og derfor aftalte vi at mødes igen den efterfølgende uge, i min bolig på nørrebro.

Den efterfølgende uge kom min låsesmed så hen til min bolig i nørrebro, for at installere min tyverialarm. Efter han havde gjort dette, havde han kunne se at min hoveddørs lås var over 10 år gammel, og derfor anbefalede han mig kraftigt at jeg skulle få udskiftet min hoveddørs lås, da det ville være meget nemt for eventuelle indbrudstyve at bryde ind i mit hjem. Herudover kunne han også se, at jeg ikke havde foretaget mig nogen former for sikkerhedsforanstaltninger overhovedet på mine vinduer, min låsesmed fortalte mig at, vinduet er et af de skrøbeligste punkter i ens hjem, i og med det er indbrudstyvenes favorit indgang, da disse ofte er yderst ringe beskyttet.

Gode råd fra min låsesmed

Derfor valgte jeg igen at følge min låsesmeds anbefalinger og fik derfor udskiftet min hoveddørs lås samt fik nogle nye vindueshapser til mine vinduer. Dermed ville fremtidige indbrudstyve få det ualmindeligt besværligt med at bryde ind i mit hjem, i og med jeg havde optrappet sikkerheden gevaldigt.

Inden min låsesmed tog af sted, gav han mig også nogle yderst værdifulde råd til hvad jeg burde gøre og ikke gøre, inden jeg tog af sted på ferie. Han fortalte mig bl.a. at det ville være en rigtigt god ide at ikke skrive på min facebook eller twitter profil at jeg skulle rejse, da rigtig mange danskere har oplevet at dette efterfølgende har givet nys til uvedkomne om at ens bolig var ubeboet, og derfor et oplagt mulighed for et indbrud.

Snyd indbrudstyvene

Herudover fortalte min låsesmed mig også at det ville være en god ide at melde mig ind i Nabohjælp da dette var en organisation som sørgede for at holde øje med alle former for mistænkeligt adfærd. Derudover skulle jeg huske at afmelde min post, da det ellers ville indikere at jeg ikke var hjemme. Jeg fik også at vide at det ville være en rigtig god ide at lade et enkelt lys eller to blive tændt, da dette ville indikere at jeg faktisk var hjemme, hvilket ville snyde eventuelle indbrudstyve til at opgive deres forehavende.

Jeg har været meget glad for at stifte bekendtskab med min nye låsesmed og det er helt fantastisk at han yder sin service i hele københavn, og for mit vedkomne amager og nørrebro, så man ikke skal skifte låsesmed hele tiden. Derfor kan jeg også varmt anbefale min låsesmed til andre der bor på amager eller nørrebro ja faktisk hele københavns området.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Powered by: