sundhed

Kyolic – Sund med hvidløg

Velkommen til denne nye blog om at forbedre din livskvalitet i din krop og i dit hjem. Vi kaster os lige ud i det, og giver dig et indlæg om hvidløgspræparatet Kyolic!

I gamle dage troede man, at hvidløg kunne bruges til at holde vampyrer og andet ondt på afstand. Det er nu nok lidt langt ude. Dog viser forskning, at hvidløg er godt at indtage for mennesker af en lange række årsager, blandt kan det være med til at forebygge kræft. Der findes flere hvidløgspræparater på markedet, hvor man kan være sikker på, at hvidløget har sin fulde virkning på ens helbred. For eksempel Kyolic.

Lidt om Kyolic

Kyolic er et helt lugtfrit hvidløgspræparat af meget høj kvalitet og helt uden farvestoffer, og man skal tage en Kyolic-tablet om dagen. Lidt detaljer om Kyolic:

  • Lagret ekstrakt af hvidløg i meget høj kvalitet
  • Fri for sprøjtemidler
  • Ingen lugt af hvidløg (Kyolic er lagret i 20 måneder for at fjerne den karakteristiske lugt af hvidløg)
  • Ingen smag af hvidløg

Hvidløg og kræft

Hvidløg indeholder en meget kompleks blanding af svovlholdige stoffer, og undersøgelser antyder, at hvidløg som en del af kosten kan være med til at beskytte imod kræftsygdomme. Det gælder især kræft i maven og i tarmen.

Har du kræft, kan hvidløg have en indvirkning på den behandling, som du modtager på hospitalet. Derfor skal du huske at drøfte det med din læge, hvis du tager et kosttilskud som for eksempel Kyolic.

Hvidløg indeholder stoffet alliin, der, når hvidløg snittes eller knuses, omdannes til blandt andet allicin samt andre aktive stoffer. Det er disse stoffer der giver hvidløget sin lugt, men samtidigt også sin medicinske virking.

Hvidløg som kosttilskud

Et naturlægemiddel som Kyolic er lavet af hvidløgsekstrakt og kommer i tabletter. Man kan også få kosttilskud med hvidløg i flydende form, alt efter hvad man foretrækker.

Når Kyolic produceres bliver det meget nænsomt fremstillet, hvilket er vigtigt, da de aktive stoffer i hvidløg er meget følsomme over for høje temperaturer.

Hvidløgsprodukter kan være med til at behandle forhøjet kolesterol og fedt i blodet i forbindelse med en diæt.

Da Kyolic er lugtfrit, slipper du for de gener, som det normalt kan give at spise meget hvidløg.

Det er forskelligt fra person til person og fra behandling til behandling hvilke effekter indtagelse af et kosttilskud med hvidløg kan have. Det kan både være en god og en dårlig ting, derfor skal man selvfølgelig huske at høre sin læge.

Forstærk effekten af blodfortyndende medicin

Indtagelse af Kyolic kan muligvis forstærke effekten, hvis du tager blodfortyndende medicin, da kosttilskud med hvidløg har en blodfortyndende effekt i sig selv.

Hvidløg kan på mange måder have en positiv indvirkning på dit helbred, og det kan derfor være en idé at indtage kosttilskud som Kyolic.

kyolic

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Powered by: