Arbejdsglæde

Jens Mygind Bertelsen om Varda Jobservice

Jens Mygind Bertelsen - Varda Jobservice

Jens Mygind Bertelsen, der har arbejdet i den selvstændige organisation og virksomhed Varda Jobservice i nu fire år, er glad for hans arbejdsplads. Ikke at han ikke var glad for hans arbejde som konsulent i Institut for Serviceudvikling a/s de to foregående år, men for ham er Varda Jobservice det helt perfekte sted. Både når det kommer til arbejdsopgaver, udfordringer og udvikling, mener Jens Mygind Bertelsen, at Varda Jobcenter er lige i øjet.

Jens Mygind Bertelsen er blandt andet glad og entusiastisk omkring sit arbejde med LEAN, organisationer og ledelse, og han glæder sig hver søndag til at dagen skal være ovre, så han kan komme tilbage på pinden, hvor han har det allerbedst.

Varda Jobservice er ikke en sur tjans for Jens Mygind Bertelsen

For Jens Mygind Bertelsen er hans job som chef hos Varda Jobservice på ingen måde en sur tjans, og ofte er hans dage på arbejdet lange – simpelthen fordi han ikke kan slippe sine opgaver. Jens Mygind Bertelsen ser selv arbejdet hos Varda Jobservice som en gave, da han her får lov at gør det, han elsker mest af alt: at fordybe sig i og arbejde med ledelse og beskæftigelse, hvilket altid har interesseret ham meget.

For nogle mennesker er sagsbehandling li med en kedelig tjans, men for Jens Mygind Bertelsen går han op i dette med liv og sjæl. Jens Mygind Bertelsen ved hvor vigtigt det er, at ens sag bliver bearbejdet godt og grundigt, hvorfor han også gør en dyd ud af hans arbejde med sagsbehandling, uanset hvem det handler om.

Med Jens Mygind Bertelsens drive og entusiasme omkring hans arbejde, har han også adskillige gange vundet den uofficielle titel blandt de ansatte hos Varda Jobcenter, som den ”Mest Effektive Medarbejder”.

Læs mere om Varda Jobservice og Jens Mygind Bertelsen i disse artikler: “Jens Mygind Bertelsen ved roret i Varda Jobservice” og “Direktør for Varda Jobservice Jens Mygind Bertelsen“.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Powered by: