Bolig

Hvad er træpiller og hvorfor er de gode?

træpillerTræpiller er den perfekte varmekilde og kan både fungere som brændstof i fyret og i den store brændeovn. De består af træspåner og andre rester fra naturen, som er presset sammen og kan blive genbrugt. Det gør træspåner til et miljørigtigt og godt valg, når du vil varme dit hjem op.

Træpiller er rene

Træpiller har den gigantiske fordel, at de er CO2-neutrale, de bruger nemlig ikke ekstra energi, når de bliver brændt og belaster derfor heller ikke miljøet. De er en ren og naturlig løsning og du kan fyre op så meget som du overhovedet har lyst uden at du behøver at bekymre dig eller have søvnløse nætter over forurening og ozonlaget. Der er ikke noget miljøsvinere som når du bruger olie, som oser ud i luften. Desuden er træpiller genbrug. De er skabt af trærester og fibre, som før har været i brug, og det gør dem til et moderne og skånsomt brændselsstof. Der er tale om genbrug, og det giver dem mildt sagt en status som et naturligt og også ret hipt valg for det miljøbevidste menneske, som bekymrer sig om klima og fremtiden. Du kan give verden tilbage til dine børnebørn uden at have voldt den nogen skade under ekstra opvarmning, hvis du bruger træpiller til at varme dit hjem op med. Læg dem i et fyr eller en ovn, som er specialdesignet til dem og nyd, at du har valgt rent, naturligt og miljøvenligt.

Træpiller er praktiske

Træpiller er små stænger i flere størrelser, og de er langt nemmere at håndtere end træ. Du skal hverken ud i skoven at hugge brænde eller købe dig til masser af dyrt træ, men derimod kan du købe en sæk eller to af de små brikker, der kun måler nogle få mm. Det gør dem både lettere rent fysisk og mere praktisk for dig, som ikke vil slæbe på for mange tunge ting og sager. Følg altid brugsanvisningen på pakken, og få en stærk mand til at hjælpe dig med at bære det hjem i kælderen eller fyrrummet, så står sækken med træpiller der i fred og ro, og du kan hente den dosis, du behøver. I kan også købe en masse ind ad gangen, og så har I et godt lager til de kolde aftener og nætter, hvor der er brug for at gøre rummene til at holde ud at være i.

Træpiller er økonomiske

Træpiller gør det muligt for dig at spare penge. De er billige og effektive, og de kører langt på mængden. Et eller to kilo kan holde i lang tid og afgive den samme varme som fyringsolie ville gøre, men den er langt dyrere end træpiller at få hænderne i. De passer perfekt til dig, som har et stort varmeforbrug og gerne vil være både miljøbevidst og økonomisk ansvarlig på samme tid. Med træpiller i ovnen eller fyret slipper du for at bruge dyr olie til fyring, og I kan få varmen uden at det koster en hel bondegård hver gang vinteren og kulden bider. Her finder du træpiller.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Powered by: