hobby

Fluffy sweater med det rette garn

Så er der nyt fra mit hobbyhjørne, der byder på det bedste til at gøre timerne i hjemmet hyggelige og givtige. Når jeg går i hjemme og hygge-mode med alle mine mange hobbyer, kan jeg for eksempel godt lide at bage, male og lave smykker, men i dag bliver jeg simpelthen nødt til at snakke lidt om strikning. Jeg kunne godt tænke mig at tage udgangspunkt i den sweater, som I ser på billedet nederst på siden. Jeg har nemlig strikket noget, der ligner utrolig meget. Temaet er simpelt: Fluffy sweater med det rette garn.

Garnet

Det siger sig selv, at det garn man bruger, spiller en vigtig rolle i forhold til det resultat man ønsker at opnå. Fordi vi skal strikke en fluffy sweater skal vi have det helt rigtige, bløde og fluffy garn. Selv vil jeg anbefale Drops Vivaldi eller Drops Symphony. Begge garn er meget fine og lette, og så kan man se, hvor blødt det er, på lang, lang afstand. Med andre ord er det perfekt til at strikke en blød trøje, som man kan hygge sig i længe.

Drops Symphony

Drops Symphony kommer i et begrænset udvalg af farver, til gengæld er det smukt og elegant, og du kan strikke en trøje, som du får lyst til at forsvinde helt ind i. Drops Symphony kan fås i hvid/natur, beige, lys beige, rød, lys brun. Der er ingen forskel på den gode kvalitet, så gå efter præcis den farve, som du synes din fluffy sweater skal have.

drops-symphony

Drops Vivaldi

Drops Vivaldi kan man få i lidt flere farver. Det er ikke helt lige så fluffy, men det er også blødt og let, og det kan blive til en total hyggelig sweater. Det skal nævnes, at Drops Vivaldi også er lidt dyrere, men det holder sig også flot rigtigt længe.

drops-vivaldi

Hvorfor ikke prøve begge dele?

Elsker du ligesom mig at strikke? Så synes jeg, at du skal gøre dig selv den tjeneste at prøve begge slags garn, da der kommer forskellige resultater ud af det, der dog begge er super gode og lækre. Det er totalt moderne med strik, og der er ingen grund til, at du ikke selv kan strikke en lækker trøje med det rette garn.

Det er let at skaffe flot og billigt garn online, der stadig holder den høje kvalitet. Her er Drops Vivaldi og Drops Symphony rigtigt gode eksempler på, at man kan få meget for pengene. Så er det eneste, som du ellers skal ofre for din den lækre sweater lidt tid til at strikke i. Og det er jo så hyggeligt, så mon ikke det bliver let at finde?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Powered by: