Bolig sundhed

Dansk virksomhed med smart system tørrer din fugtige kælder!

Ingen skal acceptere at leve med en fugtig kælder. Drytech har løsningen!

Vi er efterhånden mange danske boligejere, der har oplevet problemer med fugt i huset, hvad enten det er en fugtig kælder og/eller fugtige vægge, lofter eller gulve. Vi bor i et land, hvor vejrguderne minimum én gang om året sender en byge af sted på os dødelige husejere, så ender med at stå i vand til knæene i vores kældre. Dette er blot et scenarie, der ofte er set herhjemme, mens en fugtig kælder behøver ikke at skyldes en tragisk undertryk i kloakkerne rundt og omkring husstanden:

En fugtig kælder er et hyppigt problem for danske boligejere, og samtidig kan det ikke blot medføre forøget slitage i vægge og gulve, men også være sundhedsskadeligt. Fugt er nemlig af de største skurke, hvad angår skimmelsvamp, og på trods af de sundhedsmæssige risici, er der alt for få danskere, der reagere og søger om hjælp til at neutralisere deres fugtige kælderrum.

Økonomisk kan det også være en fordel at komme af med fugtskader i huset. En 1 m3 mur kan sagtens indeholde op til omkring 450 liter vand, og fugt i væggene gør husene meget dyrere at varme op. En fugtig kælder kan således ikke blot medføre et dårligt og usundt indeklima, men gøre også varmeudgifterne betragteligt højere.

Hold kælderen tør med Drymat System

Drymat System fra Drytech er enkelt og ligetil. Installationen foregår uden større besvær og kræver ingen vedligeholdelse. Samtidig er det meget billigere end at få udgravet et omfangsdræn, der jo kræver en masse tidsmæssigt tungt arbejde med udgravning mv. Teknologien bag Drymat-systemet er også relativt simpel. Systemet består af en strømførende ledning, elektroder og en lille boks. Ved installationen skjules ledning og elektroder i væggene, så det eneste, der vil være synligt efter monteringen er selve Drymat-boksen.

Hos Drytech giver vi også den rette rådgivning, så du i fremtiden kan undgå at få en fugtig kælder. Blandet andet med tips som at tørre vasketøjet udendørs, at skrue op for varmen, sørge for den rigtige udluftning samt gøre rent jævnligt. På den måde kan du fremtidssikre din husstand for fremtidige fugtskader.

Bestil et fugttjek på Drytechs hjemmeside, hvor du også kan læse mere om Drymat-systemet, og hvorfor netop denne løsning kunne være den rigtige for din hustand. Ingen bør leve med en fugtig kælder!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Powered by: