Bolig Låsesmed

Brug for en kopi af- eller en ny bilnøgle i København?

For at være på forkant med udviklingen inden for autolåse mv. har Københavns Låsesmed oprettet en afdeling, der udelukkende tager sig af biltekniske låseopgaver. Afdelingen blev i første omgang oprettet pga. stigende efterspørgsel efter den effektiv låsesmeds ekspertise omkring låse.

I dag kan man derfor få lavet en ny bilnøgle eller en bilnøgle kopi af aftolåsesmeden, der opererer i hele København og omegn. Har man mistet sin bilnøgle, kan man ringe til låsesmed alle ugens dage – døgnet rundt.

Få lavet en bilnøgle kopi døgnet rundt

At have døgnservice når kunden har behov for en bilnøgle eller en anden låseteknisk hjælp til sin bil er en for autolåsesmeden en del af god kundeservice. Døgnservice og hurtig hjælp er meget vellidt, når man skal bruge hjælp af en låsesmed. Dette ved autolåsesmeden bl.a. fra sin erfaring fra modervirksomheden Københavns Låsesmed, hvor der ligeledes ydes hjælp til nøgler døgnet rundt.

Hjælpen kommer, hvor det ønskes

Er man strandet foran sin bil på arbejdspladsen, foran indkøbscentret eller ude foran sin bopæl fordi man har mistet sin bilnøgle, eller ens bilnøgle er væk af andre årsager, så kan autolåsesmeden komme og afhjælpe kunden på stedet. Man kan få skåret og slebet en ny bilnøgle eller bilnøgle kopi på stedet, og låsesmeden kan også hjælpe med åbne låsene på bilen.

Kom forbi autoværkstedet og få lavet nye bilnøgler

Har man ikke travlt, og har man bare behov for en ekstra bilnøgle kopi, kan man også komme forbi autoværkstedet og få lavet en ny. Normalt laves nye bilnøgler i København inden for 24 timer.

Har man spørgsmål omkring leveringstider på nye bilnøgler i København, er man altid velkommen til at ringe og tage snak med autolåsesmeden.

Få lavet et komplet sikkerhedstjek af dine låse i bilen

Hvis man har mistanke om, at ens bilnøgle er forsvundet pga. tyveri eller lign. Så anbefales det også, at man kontakter sin låsesmed. Idet man ikke ved, hvor de resterende bilnøgler befinder sig, eller hvem der måtte være i besiddelse af ens bilnøgler i København, så kan man få foretaget et låsetjek af sin autolåsesmed. Desuden kan få omkodet samtlige låse i bilen.

Hellere få lavet en ny bilnøgle i god tid

En anden side af sagen er, at man skal være opmærksom på, at det kan være problematisk at miste sin sidste bilnøgle. Er dette tilfældet, skal man i mange tilfælde helt til producenten for at få lavet nye bilnøgler. I stedet bør man få lavet en bilnøgle kopi i god tid, så man ikke støder ind i det frustrerende problem at være helt uden bilnøgler.

Inde på autolåsesmedens hjemmeside kan man læse meget mere om alle de forskellige forbehold, som man bør tage sig når det kommer til bilnøgler. Man kan ligeledes se en større oversigt over alle de forskellige bilnøgletyper, der laves. Hertil skal det siges, at Autolåsesmed Marschall som udgangspunkt kan lave næsten alle typer af bilnøgler til næsten alle forskellige bilmærker. Det er kun nogle enkelte bilnøgler, der ikke kan laves, og disse kan ses inde på hjemmesiden. Eller kan man altid ringe og høre låsesmeden ad. Der er sket en større udbredelse af bilnøgler, der minder om kreditkort. Disse kan autolåsesmeden også lave.

Inde på hjemmesiden finder man udover information om forskellige bilnøgletyper og sikkerhedsråd diverse kontaktoplysninger til låsesmeden, der har åbent døgnet rundt – hele ugen. Der er ikke mange opgaver, som denne effektive autolåsesmed ikke kan være behjælpelig. Hvis du derfor en dag strander foran din bil, så kan du forvente, at Autolåsesmed Marschall kan komme hurtigt til undsætning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Powered by: