sundhed

Afhjælp din gigt naturligt med Avosol

avosolDet er ikke kun kemi og medicin med ingredienslister, der er både længere og mere uforståelige end en russisk bog, der kan være med til at afhjælpe dig din gigt. Det vegetabilske middel Avosol består af avocadoolie med gode fedtsyrer, bioflavonoider og ekstrakt af sojabønner. Fransk forskning har for længst bevist, at brugen af Avosol kan nedsætte betændelse og smerter i led, der er angrebet af slidgigt. Samtidig er Avosol også med til at hæmme nedbrydningen af brusk i leddene samt med til at styrke dannelsen af ny og sund brusk.

Hvordan klassificeres gigt?

Gigt, eller reumatisme, som det også hedder, kan være en indviklet sygdom. Der findes ikke ét enkelt symptom på gigt, men man kan sige at gigt er en gruppe af 100 forskellige sygdomme, der kan skabe en hel række forskellige symptomer. Den mest almindelige gigtlidelse er slidgigt, hvilket vi alle kan rammes af. Mest almindeligt rammer den dog personer over 40 år. Derudover har alle over 60 år gigt i et eller flere led i forskellige grader. Slidgigt er en kronisk sygdom, hvor der er en ubalance mellem hvordan komponenterne i leddene bygges op og nedbrydes. Samtidig sker der med gigt en forandringer af knoglen under brusken, hvilket kan være meget smertefuldt. Årsagerne kan både være slid og infektioner, men også arvelighed og overvægt kan spille en rolle.

Hvordan kan Avosol hjælpe?

Avosol kan lindre ledproblemer og smerter i leddene, som er forårsaget af slidgigt. Avosol kan være med til at afhjælpe smerten ved at afbalancere de nedbrydende og opbyggende processer i ledbrusken. Avosol består af naturlige ingredienser, som blandt andet udvindes af de uforsæbede olier fra avokado og sojabønner.
Avosols unikke egenskaber er med til at skabe rammen om et værdifuldt produkt, der både forebygger og behandle slidgigt. Det er derudover et rigtig godt alternativ til dem, der gerne vil undgå syntetiske og kemiske produkter og lægemidler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Powered by: